ELOCTA®

ELOCTA®

UVJETI KORIŠTENJA

Odricanje od odgovornosti
SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL) razvio je ovu web-stranicu kao servis. Informacije i literatura navedeni na ovoj web-stranici služe samo kao općenite informacije. Medicinske informacije koje se objavljuju na ovoj web-stranici samo su informativnog karaktera i ne zamjenjuju savjet liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Imajte na umu da u nekim preglednicima nećete moći gledati videozapise koji se nalaze na ovoj web-stranici. Preglednici u kojima je moguće gledati videozapise su Internet Explorer, Chrome, Firefox i Safari.

Autorsko pravo
Svi sadržaji na ovoj web-stranici zaštićeni su autorskim pravom. Informacije objavljene u obliku teksta, fotografija, grafikona i sl. smijete upotrebljavati isključivo za osobnu nekomercijalnu uporabu te ih ne smijete djelomično ni u cijelosti reproducirati, mijenjati, prenositi, licencirati ili objavljivati bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL).

Zaštitni znakovi
Svi zaštitni znakovi, logotipovi i grafička rješenja na web-stranici vlasništvo su tvrtke SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL) ili treće strane. Zabranjeno ih je upotrebljavati, preuzimati, kopirati ili distribuirati na bilo koji način bez pismenog odobrenja tvrtke SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL) ili treće strane, ovisno što je primjenjivo.

Kolačići
Ova stranica upotrebljava kolačiće, djeliće informacija koji se pohranjuju u memoriji preglednika korisnika ove stranice i koji nam omogućuju prikupljanje informacije o načinu njezina korištenja. Napominjemo da NE prikupljamo i ne nastojimo putem tih oznaka i kolačića doći do bilo kakvih informacija koje osobno identificiraju naše posjetitelje kao što su ime i prezime, adresa, adresa e-pošte ili broj telefona.

Zaštita privatnosti
Ako ste nas kontaktirali, Vaša se adresa e-pošte pohranjuje na našem poslužitelju, ali je nećemo upotrebljavati u promidžbene svrhe bez Vašeg dopuštenja.