ELOCTA®

ELOCTA®

BRUKSVILKÅR

Ansvarsfraskrivelse
SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL) har utviklet dette nettstedet som en tjeneste. Informasjonen og litteraturen på dette nettstedet er kun ment til generelle informasjonsformål. Medisinsk informasjon som vises på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og kan ikke erstatte råd gitt av legen eller annet helsepersonell.

Vær oppmerksom på at enkelte nettlesere kan påvirke evnen til å se filmene på dette nettstedet. Funksjonaliteten til filmene på dette nettstedet er verifisert ved bruk av Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari.

Opphavsrett
Alt innholdet på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Du kan kun bruke opplysningene i teksten, bildene, diagrammene osv. til egen ikke-kommersiell bruk og det er ikke tillatt å reprodusere, endre, overføre, lisensiere eller publisere noe fra dette nettstedet, i sin helhet eller delvis, uten forutgående skriftlig tillatelse fra SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL).

Varemerker 
Alle varemerker, logoer og layoutobjekter på nettstedet tilhører SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL) eller en tredjepart. Det er forbudt å bruke, laste ned, kopiere eller distribuere disse på noen måte uten skriftlig tillatelse fra SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB (PUBL) eller en tredjepart der det er aktuelt.

Informasjonskapsler
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler, små informasjonsbiter lagret i minnet til nettleseren til enhver bruker av nettstedet for å gjøre oss i stand til å innhente informasjon om hvordan det brukes. Du kan være trygg på at vi IKKE innhenter eller søker gjennom disse taggene eller informasjonskapslene etter noe personlig identifiserbar informasjon om våre besøkende, slik som navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer.

Informasjon om personvern
Hvis du har kontaktet oss, vil din e-postadresse lagres på vår server, men den vil ikke brukes for kommersielle formål med mindre du har gitt tillatelse til dette.